avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate mirelacrainiciuc

Activitate mirelacrainiciuc

Răspuns la discuția Custodia minorilor
Dumneavoastră înainte de toate sunteți mama custodia se da mamei chiar daca vă va da custodie comuna tot la mama rămân copiii. Tata va avea drept de vizita și 2 wekend-uri pe luna vor fi la el,amu sa vedem daca va fi în stare să se duca la voi să vadă copiii, atunci se va vedea intr-adevar cat iubește copiii. Și dacă stați la mama asta e considerat un lucru bun pt că aveți ajutor de la mama fie financiar fie că poate avea grija de copii cat timp sunteți la munca. Și venitul d-voastra ajuta mult la divorț demonstrați că aveți bani pt copii.o luați pe mama că martor la divorț că va bătut și sa comportat urat cu voi. Mult succes.
Răspuns la discuția Concediu si indemnizatii
Eu știu că doar copilul cu astm va primi până la 3ani indemnizatia. Ceilalți sunt sănătoși și vor lua doar alocația de 84lei. Așa am citit și eu.
Răspuns la discuția Divorț
Din cauza băuturii nu vrea mașină și de aia nu are nici permis.
Răspuns la discuția Divorț
Așa este . Nu sa ocupat niciodată de copil nu sa jucat niciodată cu el mai mult de cinci minute,era mereu plecat cu prietenii la bar și păcănele iar acasă dacă apuca sa stea are păcănele descărcate pe telefon și așa petrece timp și pe telefon. Iar de când a părăsit domiciliul vine sa l vadă o data la săptămâna.
Discuție Divorț
Pot să obțin custodia exclusivă a minorului dacă soțul a părăsit domiciliul si are viciile următoare:jocurile de noroc și alcoolul la care am doar martori dar nu și probe ?