avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu si indemnizatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu si indemnizatii

Am tripleti,in aprilie fac 2 ani, unul are asm bronsic cu certificat de handicap, vreau sa prelungesc CCC pana la 3 ani. Indemnizatie o sa primeasca toti copii in continuare sau doar unul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 13 Martie 2017
Eu știu că doar copilul cu astm va primi până la 3ani indemnizatia. Ceilalți sunt sănătoși și vor lua doar alocația de 84lei. Așa am citit și eu.
Indemnizatia pentru CCC o veti primi doar pentru copilul cu handicap pana la implinirea varstei de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 3 ani bandreas bandreas Buna ziua! Momentan ma aflu in concendiu pt cresterea copilului pana la 2 ani, insa baietelul meu a fost diagnostificat cu astm, situatie care ar putea ... (vezi toată discuția)