avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 3 ani

Buna ziua!

Momentan ma aflu in concendiu pt cresterea copilului pana la 2 ani, insa baietelul meu a fost diagnostificat cu astm, situatie care ar putea justifica incadrarea mamei, in concediu de ingrijire a copilului cu handicap pana la 3 ani. Intrebarea mea ar fi cum se calculeaza in aceasta situatie indemnizatia de crestere a copilului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bandreas , utilizator 16:46, 23 Noiembrie 2011
1. In cazul in care obtineti certificat de handicap pentru copil se va prelungi CCC pana la varsta de 3 ani a copilului.

2. Pentru asta faceti cerere catre angajator de prelungire a suspendarii CIM pana la varsta de 3ani a copilului (atasati la cerere o copie dupa certificatul de handicap al copilului).

3. Faceti acelasi lucru si la Primarie unde ati depus actele pentru CCC.

4. Veti primi in continuare aceeasi indemnizatie pentru CCC.
Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pt copil cu handicap sircuanda sircuanda Buna ziua, am un bebelus de 1 an si 3 luni, nascut cu handicap la picioare. Eu am optat inainte de a naste pt CCC de 2 ani; acum mai pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marii_loon marii_loon Buna ziua, Sunt mamica unui baietel in varsta de 7 luni care s-a nascut cu o malformatie genitala numita hipospadias gradul 3 si as vrea sa aflu daca pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu handicap Catalin_a76 Catalin_a76 Sunt in crestere si ingrijire copil pana la 1 an. Copilul meu are o problema de sanatate si i-am scos certificat de incadrare in handicap. Valoarea ... (vezi toată discuția)