avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Activitate Cata 86

Activitate Cata 86

Discuție Divort
Dacă eu si sotia aparținem de giurgiu ,am inteles ca divorțul se poate face doar la giurgiu..Vreau să vă întreb dacă imi mut domiciliul pe bucuresti pot depune actele pentru divorț la bucurești? Va multumesc.
Discuție Custodie copii
Am 2 fetițe superbe in varsta de 11 respectiv 4 ani. Din februarie anul trecut soția a părăsit domiciliul lăsândule in casa nemancate fugind la mama ei...după 2 zile am căzut cu ea de acord sa le las cu ea pt k asa este normal k fetele sa fie cu ea....In acest timp fata cea mare a aflat k soția avea o relație extraconjugala motivul fiind acesta. Bun...toate bune si frumoase pana in momentul in care copilul a aflat adevarul si mi la spus....de atunci totul sa schimbat copilul spunându mi k nu mai vrea sa stea acolo ..vrea sa stea cu sora ei la mn pt ca mama din 7 zile doar 1 sau 2 le petrece cu ele restul la iubit. Vreau sa va precizez k fata cea mare care a aflat motivul plecării ei mi a spus k este dispusă să vb in instanta oriunde despre situatie si k vrea k ea sa stea cu sora ei mai mik la mn...Vreau să vă mai spun k fetele cu toate k stau la soacra mea care sta la 20 km de mn ...Eu mai mereu le iau si si le duc la scoala si grădiniță în timpul săptămânii...Imi vreau fetele k sa nu mai sufere .....amândouă vor cu mn....ce pot face? Am câștig?

Buna seara. Am doi copii minori și un credit cu prima casa luat doar pe numele meu fără garant si nu pot ajunge la o înțelegere cu soțul deoarece are drepturi. El nu este de acord sa ma lase cu apartamentul chiar dacă il plătesc eu. Eu locuiesc cu mama si copii iar el se foloseste de acest apartament cu ratele plătite de mine si cu mobila luată tot prin rate pe numele meu. I-am propus sa isi ia creditul pe numele lui dar a zis ca nu poate sa plateasca. Nu stiu ce soluție sa mai găsesc deoarece el nu vrea sa cedeze macar pentru copii. Ce as putea face? El e convins că nu am cum sa il dau afara din apartament si ca trebuie sa plătesc in continuare. Ma puteti ajuta cu un sfat? Va rog! Multumesc.
Acum 40 de ani bunicii mei au cumparat un teren de la o sora a bunicii facand doar o chitanta de mana. Acestia au construit o casa pe acel teren inregistrand o la primarie eliberandu se schita casei cu tot cu vecini..precizez ca toate taxele si impozitele sunt platite la zi de bunica mea..Cum ad putea obtine titlul de proprietate deoarece secretarul primariei nu vrea sa semneze pt a se elibera spunand ca nu stie al cui este terenul unde a fost construita casa .Vreau sa va spun ca bunica nu mai are acea chitanta..va multumesc si astept un raspuns
Răspuns la discuția Ce se poate intampla
Va multumesc pt informatie
Acum 2 zile am avut un accident de circulatie soldandu se cu ranirea usoara a unei persoane.am chemat un prieten care se afla cu masina in apropiere sa l duc la spital.pe drum victima impreua cu tatal sau spunandu mi sa nu declar accidentul k ne putem intelege contra unei sume de bani.naiv fiind am acceptat propunerea.la spital victima a declarat k a cazut dupa scara. In urma investigatiilor medicilor a iesit k nu are nimic aeliberandui o reteta pe care ia m si cumparato.a doua zi ma m dus acasa la victima sai dau o parte din suma.la poarta au iesit mama si fratele victimei spunandu mi k daca nu le dau mai multi bani suna la politie. Ok le am spus sunati la politie . Am plecat spre postul de politie sa declar accidentul .ei in acest timp au sunat la 112 declarand ca in urma unui accident auto nu se simnte bine. Eu ma m intalnit cu politia pe drum spunandu le despre accident.acestia spunandu mi k deja sa facut apel la 112. Miau spus sa le las nr de telefon si sa ma duc acasa sai astept.dupa aproximativ 1 ora ma m intalnit cu ei la locul faptei.precizez ca ce scriu acu asa le am declarat si politistilor. Victima la randul ei recunoscand k mi a cerut bani si k am fost cu el la spital. Ambulanta la transportat la un alt spital verdictul fiiind acelasi k nu are nimic. Mi sa luat permisul de conducere si mi sa intocmit un dosar penal pt parasirea locului accidentului. Vreau sa va spun k sunt o persoana fara cazier neavand treaba cu politia pana acum. Ce mi se poate intampla in cel mai rau caz.