avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Dacă eu si sotia aparținem de giurgiu ,am inteles ca divorțul se poate face doar la giurgiu..Vreau să vă întreb dacă imi mut domiciliul pe bucuresti pot depune actele pentru divorț la bucurești? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:57, 22 Ianuarie 2020
Instanta competenta este cea de la ultimul domiciliu comun al sotilor.

Asa ca va mutati degeaba in Bucuresti caci nu veti atrage competenta instantelor de aici decat daca veti locui un timp impreuna cu sotia in Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort biskream2009 biskream2009 Pot depune cererea de divort la Judecatoria pe raza domiciliului meu in calitate de reclamant,avand in vedere ca nici eu nici sotia nu mai locuim la acelasi ... (vezi toată discuția)
Acte divort ,adrese buletin diferite an-na an-na Buna ziua, Din nefericire am ajuns la acest forum.Sunt casatorita de 13 ani. Nu avem copii. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Se poate divorta in bucuresti in conditiile in care casatoria s-a facut in alt judet? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Prietena mea s-a casatorit la Iasi acum cativa ani. Acum ea a plecat din Iasi, s-a mutat la Bucuresti unde si-a si ... (vezi toată discuția)