avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate ngeorgiana85

Activitate ngeorgiana85

Dupa nastere trebuie consumate toate cele 126 zile de prenatal sau doar cele 42 obligatorii?
Cand se pot depune actele pt alocatie si indemnizatie si ce acte sunt necesare la indemnizatie trebuie consumate ceke 126vde zile?
Multumesc
Buna ziua la cate saptamani de sarcina poti ramane in prenatal?
Răspuns la discuția Cu cat timp??
Cu 2 luni inainte pentru a putea primi acel stimulent de 5 milioane
Buna ziua ma intereseaza si pe.mine o informatie pe adeverinta de la lucru pentru medicul de famile zilele de medical se trec separat de cele de prenatal si cum ar trebui specificat?
Nu este vorba de concediu de risc, concediu medical doar si intrebam in cat timp trebuie sa l duc la vizat la medicul de familie
Buna ziua am si eu o intrebare am concediu emis de medicul ginecolog fiind insarcinata trebuie sa merg sa l vizez la medicul de familie dar mi s a spus sa merg abia saptamana viitoare dupa el fiind perioada asta cu libere nu este problema ca merg sa l vizez dupa cateva zile de la data emiterii?
Buna ziua, am si eu o intrebare au ramas tot 126 de zile de concediu prenatal+postnatal? se pot imparti tot asa ca inainte din cele 126 de zile sa ti tii 42 de zile postnatal?
Răspuns la discuția indemnizatie
Multumesc dar se ia in calcul daca am doar 6 luni de drept de autor şi nu 12 cat trebuie pentru calcularea din salariu de baza?