avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Bună ziua, cand se calculeaza indemnizatia se ia in calcul inafara salariului de bază şi de drept de autor ce il am la alta firma chiar daca nu am prea multe luni lucrate?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 22 Martie 2017
Se vor lua in calcul atat veniturile din salarii, cat si cele din drepturi de autor realizate in cele 12 luni eligible pentru CCC.
Multumesc dar se ia in calcul daca am doar 6 luni de drept de autor şi nu 12 cat trebuie pentru calcularea din salariu de baza?
Se vor lua in calcul acele luni , chiar daca nu aveti realizate in 12 luni venituri din drepturi de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului mavo mavo Buna ziua, Care este formula de calcul pentru indemnizatie crestere copil,multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Anamaria G Anamaria G Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de indemnizatia de crestere a copilului. Am 2 contracte unul de drep de autor si unul de angajat. Pe contractul d drept ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil indemnizatie444 indemnizatie444 Buna ziua, Mie mi s-a marit salariu de 2 luni, iar in luna octombrie 2019 voi intra in concediu medical 30 de zile ca ma operez. Sunt programat in aprilie ... (vezi toată discuția)