Bună ziua,
Pe cartea de munca am 15 ani vechime pentru trecerea la gradatie superioara însă o perioada, angajatorul nu a platit asigurarile sociale.
Vechimea pentru o gradatie superioara se calculează fără acele luni?
Mulțumesc!
Mai am câteva luni gradul 2 dar vreau sa mă angajez și nu știu dacă e posibil fără sa merg la revizuirea programată, sa înțeleg ca dacă nu merg la revizuire mă pot angaja cu 8 ore sau trebuie neapărat sa merg și comisia stabilește dacă îmi da gradul 3 sau îmi da aprobarea sa lucrez?
Bună ziua,
Va rog sa-mi spuneți dacă este obligatoriu sa lucrez 4 ore la gradul 3 de invaliditate pt ca am întrebat pe forum și nu am aflat un răspuns sigur.
Mulțumesc.
Bună ziua, va rog sa-mi spuneți, dacă renunț la pensia de invaliditate de gradul 3 as putea sa lucrez 8 ore / zi?
Sa merg la Casa de Pensii cu contractul de munca este suficient sau care sunt pașii?
Și angajatorul mă poate angaja atâta timp cât scrie pe decizie grad 2 invaliditate? La Casa de Pensii mi s-a spus ca nu am drept de munca, nu ca am drept de munca daca renunț la pensie. Mi s-a spus sa merg la comisie pt a fi trecuta la gradul 3 cu jumătate de norma, dar dacă angajatorul este de acord sa lucrez 8 ore cum as putea sa fac în așa fel sa nu încurc angajatorul în vreun fel?