avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Pe cartea de munca am 15 ani vechime ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Pe cartea de munca am 15 ani vechime pentru trecerea ...

Bună ziua,
Pe cartea de munca am 15 ani vechime pentru trecerea la gradatie superioara însă o perioada, angajatorul nu a platit asigurarile sociale.
Vechimea pentru o gradatie superioara se calculează fără acele luni?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 2 Mai 2023
Nu are nicio legatura acea neplata cu trecerea la gradatia urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioade in care angajatorul nu a platit cas albudidi albudidi Va rog sa-mi spuneti daca perioada (7 luni in cursul a 2 ani) in care angajatorul nu a platit CAS datorat la stat este considerata vechime in munca si daca ... (vezi toată discuția)
Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime in munca in 2011 Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Puteti sa imi spuneti care sunt coeficientii privind acordarea sporului de vechime in munca? Stiu ca inainte erau prevazuti de CCMUN, insa acum am ... (vezi toată discuția)