avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate FloreaSV

Activitate FloreaSV

Bună ziua,am un apartament achiziționat înainte de căsătorie,în acte figurez doar eu proprietara.In caz de divorț are cota parte și soțul?
Buna ziua,Sunt nascuta in 1968,am 53 de ani,35 de ani de cotizare,3 ani si 6 luni de la lucru in conditii grele de munca gr.2.Va rog sa imi spune-ti daca pot sa cer incetarea contractului de munca.Ma afecteaza acest lucru cand depun dosarul de pensionare la implinirea varstei de pensionare.Ma afecteza cu ceva daca nu mai lucrez in acesti ultimi ani?
Buna ziua,Sunt nascuta in 1968,am 53 de ani,35 de ani de cotizare,3 ani si 6 luni de la lucru in conditii grele de munca gr.2.Va rog sa imi spune-ti daca pot sa cer incetarea contractului de munca.Ma afecteaza acest lucru cand depun dosarul de pensionare la implinirea varstei de pensionare.Ma afecteza cu ceva daca nu mai lucrez in acesti ultimi ani?
Buna ziua,am 53 de ani,35 de ani de cotizare,3 ani si 6 luni de la lucru in conditii grele de munca gr.2.Va rog sa imi spune-ti daca pot sa cer incetarea contractului de munca.Ma afecteaza acest lucru cand depun dosarul de pensionare la implinirea varstei de pensionare.Ma afecteza cu ceva daca nu mai lucrez in acesti ultimi ani?
Buna ziua,doresc din motive personale sa incetez activitatea in campul muncii.Lucrez din 1987 fara intrerupere.Doresc sa stiu daca se poate incetarea activitatii si cand implinesc varsta de pensionare sa imi depun dosarul de pensionare.In prezent am 53 de ani.Multumesc.
Discuție Pensionare
Bună ziua.Lucrez din 1987 și am 14ani de grupa 2,sporuri de toxicitate,de munca grea, pe adeverința obținută de la fostul loc de muncă sunt mai a multe sporuri(astea contează la calcul?).Nu am avut perioada de întrerupere în tot acești ani.As dori dacă se poate să îmi spuneți la ce vârstă as putea ieși la pensie.Mai exista pensionare anticipata?Menționez că sunt născută în 1968.