avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,doresc din motive personale sa incetez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,doresc din motive personale sa incetez activitatea ...

Buna ziua,doresc din motive personale sa incetez activitatea in campul muncii.Lucrez din 1987 fara intrerupere.Doresc sa stiu daca se poate incetarea activitatii si cand implinesc varsta de pensionare sa imi depun dosarul de pensionare.In prezent am 53 de ani.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 16 August 2022
Contractul individual de munca existent inceteaza de drept la data îndeplinirii cumulative a condițiilor de vârstă standard și a stagiului minim de cotizare pentru pensionare .

Pentru a sti cand trebuie sa iesiti la pensie , precizati :
- data nasterii;
- stagiul complet de asigurare;
- stagiu in grupele de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare de drept a cim Chloej Chloej La varsta implinirii de 63 a unei angajate, angajatorul e obligat sa ii inceteze de drept cim-ul, daca aceasta nu aduce decizie de pensionare? multumesc (vezi toată discuția)
Legislatia muncii 1916alexandru 1916alexandru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de iesirea la pensie a unei persoane angajate la institutia noastra (CAR PENSIONARI IFN) care la data ... (vezi toată discuția)
Angajat care are decizie de pensie pentru limita de varsta nu anunta angajatorul jujica jujica Buna ziua Un angajat are de 6 luni decizia de pensionare pentru limita de varsta si isi desfasoara activitatea in baza vechiului CIM. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)