Multumesc!
Din cate am inteles de la politia rurala. cei care nu au specificata viteza in acea instiintare inseamna ca au avut peste 100km /h si deci se va retine permisul de conducere!
De la serviciul politiei rutiere este instiintarea...si mi se cere sa specific cine a condus atovehicolul cu nr de inmatriculare....,.in data de 23.11.2019 la ora...,,deoarece a circulat cu viteza pe sectorul de drum E578 incalcand articolul 121/1 din HG...
Daca in 5 mai 2019
mi a fost retinut permisul de conducere ptr 90 de zile ptr viteza insa l am redobandit la 30 de zile dupa examen.,in ce situatie sunt acum cand am primit acasa in 31.12.2019 o instiintare ca in 23.11
2019 am avut viteza ..(cred ca peste 100 )nu era specificata.Cat timp voi avea permisul suspendat?Pot merge la examen de redobandire a permisului dupa 30 de zile???
Daca in 5 mai 2019
mi a fost retinut permisul de conducere ptr 90 de zile ptr viteza insa l am redobandit la 30 de zile dupa examen.,in ce situatie sunt acum cand am primit acasa in 31.12.2019 o instiintare ca in 23.11
2019 am avut viteza ..(cred ca peste 100 )nu era specificata.Cat timp voi avea permisul suspendat?Pot merge la examen de redobandire a permisului dupa 30 de zile???
ok ,judecatorul, dar totusi am auzit de la cineva ca dosarul firmei care intra in lichidare se depune la tribunal (si pe site dar nu stiu cum ii spune .......asta i dilema me X-( )apoi diversi lichidatori se inscriu si as vrea sa stiu cand se depune dosarul sa l urmaresc
ptr Cristea Mari acum nu mai e firma mea insa am auzit ca daca nimeresti un lichidator mai sever iti poate atrage raspunderea in nume personal
p.s. firma am cesionat-o in urma unui CF de pe urma caruia ne am ales cu un prejudiciu de un miliard de lei ,si am cesionat-o
multumesc mult de mesaj,orice informatie imi este de mare ajutor ca vai #-o ce ma asteapta
pe ce site apar firmele (dosarele) care intra in lichidare cu un lichidator numit de instanta.mentionez ca sunt din mures
va rog sa mi raspude ti .am avut o firma ,am cesionat o si in curand va intra in lichidare.unde pot verifica cand firma mea va intra in lichidare ,pt a nu nimeri la un lichidator X-(