avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... nu stiu nimic despre lichidare help-me!!!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

nu stiu nimic despre lichidare help-me!!!

pe ce site apar firmele (dosarele) care intra in lichidare cu un lichidator numit de instanta.mentionez ca sunt din mures
va rog sa mi raspude ti .am avut o firma ,am cesionat o si in curand va intra in lichidare.unde pot verifica cand firma mea va intra in lichidare ,pt a nu nimeri la un lichidator X-(
Cel mai recent răspuns: machi , utilizator 16:56, 14 Mai 2011
Daca ati cesionat-o va mai apartine d-voastra? Nu apartine acum altor asociati?
incercati pe buletinul insolventei, pe portalul instantelor
Buna seara .
Daca firma nu este in insolventa ci in lichidare la Orc ,atunci nu o gasiti in Buletinul procedurilor insolventei, ci pe site-ul O.N.R.C.,la dizolvari, Legea 31/1990 .
Marius Bote .
ptr Cristea Mari acum nu mai e firma mea insa am auzit ca daca nimeresti un lichidator mai sever iti poate atrage raspunderea in nume personal
p.s. firma am cesionat-o in urma unui CF de pe urma caruia ne am ales cu un prejudiciu de un miliard de lei ,si am cesionat-o
multumesc mult de mesaj,orice informatie imi este de mare ajutor ca vai #-o ce ma asteapta

multumesc de raspuns Marius o sa caut acolo sper sa reusesc ca incurcate -s caile... legilor si faradelegilor:confused:

Alte discuții în legătură

Firma in faliment cu datorii sori67 sori67 In cazul unei firme in insolventa ( inceputa in martie 2009), cu datorii la impozite , tva, contributii, care se afla in stadiul ca lichidatorul sa ceara ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei facturi cu un dezvoltator in faliment seti seti Ce se intampla cu un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament insotit de o factura fiscala prin care cumparatorul se obliga sa achite contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Firma insolventa datorii anulate? gabizugravel gabizugravel Daca o firma a fost declarata insolventa,atunci datoriile vor fi anulate?Administratorul daca refuza sa plateasca datoriile si neavand nici bunuri ... (vezi toată discuția)