avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... nu stiu nimic despre lichidare help-me!!!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

nu stiu nimic despre lichidare help-me!!!

pe ce site apar firmele (dosarele) care intra in lichidare cu un lichidator numit de instanta.mentionez ca sunt din mures
va rog sa mi raspude ti .am avut o firma ,am cesionat o si in curand va intra in lichidare.unde pot verifica cand firma mea va intra in lichidare ,pt a nu nimeri la un lichidator X-(
Cel mai recent răspuns: machi , utilizator 16:56, 14 Mai 2011
Nu lichidatorul stabileste raspunderea, degeaba il "cautati" ci judecatorul!
ok ,judecatorul, dar totusi am auzit de la cineva ca dosarul firmei care intra in lichidare se depune la tribunal (si pe site dar nu stiu cum ii spune .......asta i dilema me X-( )apoi diversi lichidatori se inscriu si as vrea sa stiu cand se depune dosarul sa l urmaresc
Buna seara .
Site-ul se cheama www.noulportal.just.ro.
Marius Bote .
multumesc din suflet marius scuze ca nu am reusit sa ti raspund pana acum:kissing:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in faliment cu datorii sori67 sori67 In cazul unei firme in insolventa ( inceputa in martie 2009), cu datorii la impozite , tva, contributii, care se afla in stadiul ca lichidatorul sa ceara ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei facturi cu un dezvoltator in faliment seti seti Ce se intampla cu un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament insotit de o factura fiscala prin care cumparatorul se obliga sa achite contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Firma insolventa datorii anulate? gabizugravel gabizugravel Daca o firma a fost declarata insolventa,atunci datoriile vor fi anulate?Administratorul daca refuza sa plateasca datoriile si neavand nici bunuri ... (vezi toată discuția)