avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate marinus_66

Activitate marinus_66

Răspuns la discuția Inselat de firma imobiliara.
Am primit pana acum in contul meu deschis la BRD.din suma de 22000€ suma de 1000€.specific ca suma care am platit cand am facut contractul de rezervare plata am facut-o prin virament bancar din contul meu in contul firmei respective,cu specificatia achizitionare locuinta..multumesc.
Răspuns la discuția Inselat de firma imobiliara.
Contract prin care se obliga sa-i restituie pana in luna iulie. SI CONTRACTUL DE REZERVARE PE 22000€ care l-am facut in luna octombrie pt carsoniera.multumesc.
Buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea întrebare?Daca am de recuperat de la o firma imobiliara suma de 22000€ care i-am dat sa cumpar o garsoniera si ulterior s-a dovedit a fi o inselatorie,mai pot recupera paguba daca baga firma in insolventa? Precizez ca am un contract prin care se obliga sa-mi restituie suma pana in luna iulie AC. Multumesc si astept un raspuns.
Buna seara,in luna ianuarie am fost citat de politia rutiera sa ma prezint martor in legatura cu un accident petrecut oe 16 decembrie 2016.am dat o declaratie dupa care la o saptamana am fost chemat din nou si mia fost suspendat dreptul de a conduce deoarece anchetatorul ar avea o suspiciune ca eu as fi produs accidentul,in conditiile in care nu stiu despre ce accident este vb,demostrand cu dovezi ca eu la ora accidentului ma situam la o distanta foarte mare..Dosarul timp de 8 luni a fost cu AN si fara faptuitor,dupa 8 luni am fost chemat la sediul brigazii rutiere si din martor am devenit suspect,si atunci si acum acest dosar este cu AN si fara faptuitor iar cea ma tare explicatie care am primito de la ofiterul anchetator cand am intrebat de ce dureaza atat dosarul acesta,mi sa spus ca nu a trimis IML-ul certificatul medicolegal.Cum este posibil asa ceva? Multumesc.
Răspuns la discuția Acuzat pe nedrept
Bana ziua,va rog sa-mi spuneti intr-un dosar penal de parasire a locului accidentului,cu autor necunoscut si fara faptuitor ,daca esti chemat ca martor ti-se poate suspenda dreptul de conducere? Multumesc.
Răspuns la discuția Acuzat pe nedrept
Buna ziua.am revenit cu amanunte la discutia din luna martie..in aceste 4 luni am facut nenumarate petitii la seful serv circulatiei pt modul abuziz in care mi sa ridicat permisul de conducere,respectiv calitatea de martor in dosar care figura ca dosar cu autor necunoscut fara faptuitor,iar dupa o multime de petitii facute si la ministerul de interne,primul ministru,directia rutiera,presedentie,se pare ca sa urnit din loc acest dosar dar tot in sensul rau,,ofiterul care face ancheta pretinde ca are probe destule in potriva mea pt a ajunge cu dosarul in judecata,problema este cum ar avea probe impotriva mea de vreme ce eu nu am cumostinta de acest accident? Nici nu a cerut un raport de dispecerat printr-o hartie oficiala sa se convinga ca eu la 40 minute de accident am luat o comanda si am iesit din cartier circa 9 km cursa care a durat 27 minute,deci in momentul cand am ramas liber fara client i-mi ramaneau 10 minute sa ma intorc inapoi sa fac presupusul accident,sincer nu stiu ce probe ar avea impotriva mea de vreme ce nu a cercetat dovezile care le-am administrat eu la dosar care sunt urmatoarele; raport casa fiscala conform cu originalul si un dosar de dauna deschis cu o luna si o saptamana inainte de presupusul accident argumentat cu acte si poze color de la compania de asigurari omniasig..multumesc si astept sfaturi de la dvs.
Buna seara. Profesia mea este de sofer taxi la o firma din bucuresti de peste 12 ani,am fost citat la firma la care lucres pe data de 13 ianuarie AC in calitate de martor la sediu politiei rutiere cam 45 autori necunoscuti in prima instanta ca martor in legatira cu un accident produs pe sos berceni nr 8 la trecerea de pietoni..persoana fiind o doamna declara ca un taxi care a accidentat-o de pe trecere si a tansportot-o la spital la Bagdasar fiind abandonata acolo...precizez ca am depus la dosar raportul z pe accea zi politia rutiera a vevit cu o fotografie la dosar ca masina cu nr care o conduc apare in filmarile spitalului..sunt intr-o situatie in care nu stiu cum sa o gestionez pt ca in mod sigur un accident de circulatie este ceva serios si eu stiu foarte sigur ca nici nu am auzit de el alminteri sa-l produc,acuzele care mi-se aduc este ca as fi accidentat aceasta persoana si as fi parasit locul accidentului..in prisma meseriei eu transport clienti intre diferite adrese fara sa pun intrebari ,cu ce am gresit eu si de ce trebuie sa suport eventuale consecinte pt ca m-am deplasat cu o persoana care la vremea respectiva mi-a cerut sa o duc la spitalul Bagdasar..Multumesc si astept un raspuns de la dvs!!!