Buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea întrebare?Daca am de recuperat de la o firma imobiliara suma de 22000€ care i-am dat sa cumpar o garsoniera si ulterior s-a dovedit a fi o inselatorie,mai pot recupera paguba daca baga firma in insolventa? Precizez ca am un contract prin care se obliga sa-mi restituie suma pana in luna iulie AC. Multumesc si astept un raspuns.
Contract prin care se obliga sa-i restituie pana in luna iulie. SI CONTRACTUL DE REZERVARE PE 22000€ care l-am facut in luna octombrie pt carsoniera.multumesc.
pare ca sunteti /veti deveni creditor chirografar in cazul unei insolvente. Spuneti ca restituirea se face "pana la".. ati primit vreo suma inapoi? exista un grafic de rambursare in contract? sunteti sigur ca firma a decís sa intre in insolventa? S-a inregistrat aceasta decizie? Greu de spus ce trebuie sa faceti azi daca nu intelegem exact pana ieri.
Am primit pana acum in contul meu deschis la BRD.din suma de 22000€ suma de 1000€.specific ca suma care am platit cand am facut contractul de rezervare plata am facut-o prin virament bancar din contul meu in contul firmei respective,cu specificatia achizitionare locuinta..multumesc.