Nu mai mergeți, faceți notificați în scris peste tot.
Puteți proba cu desfășurătorul ca la data de ati sunat copilul, cât a durat apelul, eventual sa între căsuța vocala. Trimiteți sms cu 10-15 minute înainte sa sunați, apelați, apoi sms din nou ca nu vi s-a răspuns.
Normal ca puteți dovedi. Printscreen după desfășurător, copie după factura dacă va întra căsuța vocala și plângere la politie.
Totul în scris cu confirmare de primire.
Puteți sa și executați hotărârea.
Vorbitul nu va ajuta.
Căutați copilul, notificați mama ca la fiecare 3 zile în care nu știți unde va e copilul o sa anunțați politia de dispariția fetei și se va satura. După prima amenda se va calma.
Ați putea reveni în tara și cere domiciliul copilului la dumneavoastră în străinătate.
Trimiteți mail de fiecare data când nu ați putut vorbi cu copilul conform sentinței judecătorești, atașați printscreen cu ora și data. După trei asemenea "scăpări" anunțați Protecția Copilului ca s-a început alienarea minorului și politia pentru plângeri pentru încălcarea masurilor de încredințare a minorului.
Ca sa nu mai fiti nevoit "sa-i impuneti" fostei dvs sotii cum sa procedeze cu "copilul meu" de ce nu va intoarceti dvs in tara sa preluati copilul si sa-l cresteti?
Cu scuzele de rigoare, nu știam de aceasta regula a forumului. Pe de alta parte, nu ma refeream la o expertiza extrajudiciară ci la o verificare a contabilității sau de punere in acord a acesteia cu normele fiscale. ma gândesc întotdeauna și pun in balanța și riscul la care se poate expune o persoana, prealabil inițierii oricarei proceduri.
Avocat Tabrea Alexandru a scris:
Expertiza contabilă se poate solicita în instanță, nu-i văd rostul unei expertize extrajudiciare iar recomandările pe forum contravin regulamentului, cu stimă!
Simpla mutare din patrimoniul societăţii în buzunarul propriu e relativ simplă. Pur şi simplu societatea returnează utilajele sau contravaloarea lor din factură către persoana fizică creditoare (Mihai). Orice contabil poate face o notă contabilă şi o notă de predare primire pentru scoaterea din gestiune.
- Dar banii din cont sau utilajele reprezintă proprietate comună a soţilor, deci vor intra la partaj.
- Dacă nu vă înţelegeţi să face operaţiunea prin bună înţelegere, se poate face doar în instanţă.
Mihai3884 a scris:
Nu, nu sunt asociat.
Totusi daca as merge in instanta si as prezenta extrasul de cont bancar (contul personal) cu platile pt fiecare utilaj, as avea vreo sansa sa imi recuperez utilajele?
Da, aveti sanse, bineinteles,
Ideea este, in numele cui si cum ati achizitionat acele utilaje ?
Pentru ca, (o varianta ipotetica), societatea trebuie sa achite acele utilaje.
In cazul neachitarii marfii, vanzatorul, poate solicita plata ei sau returnarea produselor.
Acum, dvs, fiind cel ce a procurat utilajele si apoi le-a transmis catre societate, se poate considera ca aveti calitatea de "vanzator", intrucat ati achizitionat utilajele din contul propriu.
Asadar, aveti varianta in care solicitati conducerii societatii plata pentru acele utilaje. sau returnarea lor pentru neplata.
Daca, in schimb, ati fi dat intreaga suma de bani catre societate, si ea ar fi cumparat acele utilaje, ne aflam in situatia expusa de D-na Vera cum ca, ati creditat societatea si ea a cumparat acele utilaje, Si nu puteati. recupera decat banii.