Salutare am o întrebare mama mea are 11ani și8 luni de cotizare și a venit decizia cu 0, întrebare nu se încadrează la indemnizație sau ajutor de pensie?
Salut am o întrebare dacă o persoana termina prenatalul și după aceea întra în șomaj, acel șomaj se înregistrează vechime în munca ptr pensionare, este vorba de soacră-mea care a avut 15 ani și 3 luni dar a avut șomaj 7 luni și nu sa încadrat la punctul de pensie minim șomajul la avut în 1995
Salut o întrebare, am comparat o mașină de la un garaj dealer autorizat cu suma de 9000 de euro, am fost la banca și i-am depus pe numele acestei firme, și aceasta firma mia dat făcură cu suma de 8000 de euro,, cesa fac în cazul asta, o sa am probleme cu anaful? Pe mine nu ma afectează personal,
Salut am o intrebare daca sotia mea are in ultimii 2 ani are 7 luni de munca norma intreaga si 6 luni cu jumatate de norma adica de 4 ore : beneficiaza de postnatal?
Salut am și eu o întrebare am dat în judecata ptr timbrul de mediu și am câștigat dar anafura a făcut recurs , inrebarea este mai plătesc ceva la avocat ptr a baga dosarul din nou la tribunal ptr finalizare ?
Salut am și eu o întrebare am dat în judecata ptr timbrul de mediu și am câștigat dar anafura a făcut recurs , inrebarea este mai plătesc ceva la avocat ptr a baga dosarul din nou la tribunal ptr finalizare ?