avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salut o întrebare, am comparat o mașină de la un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salut o întrebare, am comparat o mașină de la un garaj dealer ...

Salut o întrebare, am comparat o mașină de la un garaj dealer autorizat cu suma de 9000 de euro, am fost la banca și i-am depus pe numele acestei firme, și aceasta firma mia dat făcură cu suma de 8000 de euro,, cesa fac în cazul asta, o sa am probleme cu anaful? Pe mine nu ma afectează personal,

Alte discuții în legătură

Important!salutare tuturor! am primit o instiintare prin e-mail de la anaf ... Ioan1Florin Ioan1Florin Salutare tuturor! Am primit o instiintare prin e-mail de la ANAF Tg Jiu cu privire la o masina pe care am cumparat-o in data de 22.11.2023 in valoare de 10.500 ... (vezi toată discuția)
Recuperare bun de la terta persoana ionut117 ionut117 Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva. E destul de complicata si complexa sau cel putin asa imi pare mie...Avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)