avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate AmiNiculae1

Activitate AmiNiculae1

Data incetarii contractului este 01.10.2022.
Mulțumesc pentru răspuns, dar
in urma trimiterii rectificativei doar pentru capitolul 2 mi-a trimis mesaj cu eroare care spune că trebuie rectificat și capitolul 1.
Un contract de inchiriere s-a incheiat pe 01.10.2022. In urma rectificarii capitolului 2 din declaratia unica am primit erori de validare cu specificatia de a rectifica si capitolul 1 (cu venituri realizate in anul 2021), in acest capitol 1 nu exista alte modificari pe care sa le declar. Este corect sa validez declaratia cu amandoua capitolele corectate?
Buna ziua! Am un contract de inchiriere inregistrat la Anaf dar chiriasul paraseste spatiul inchiriat mai devreme decat termenul stabilit. Modificarile legate de calcularea impozitului se pot face doar la Ghiseu sau in Declaratia Unica?Ce formulare trebuie atasate declaratiei? Multumesc.
Buna ziua, am un spatiu comercial închiriat unei societăți. Locatarul refuza sa plătească cheltuielile cu utilitățile spunând că sunt pe numele meu și le dorește refacturate, eu fiind persoana fizică și nu am dreptul la o activitate economica. Pe ce alta cale pot merge?
Buna ziua,
Am un spatiu comercial inchiriat unei societati comerciale. Exista contract de inchiriere semnat de ambele parti, este inregistrat la Anaf. In fiecare luna port discutii cu locatarul pentru a-si achita chiria lunara stabilita prin contract dar de fiecare data intarzie. Acum refuza sa mai plateasca furnizorul de energie electrica sustinand ca facturile emise sunt pe numele meu, cel de Locator (persoana fizica), ca eu trebuie sa le platesc, chiar daca este consumul lui si ca doreste o refacturare si detaliere a facturii originale. Exista o modalitate prin care sa il oblig sa plateasca sau sa elibereze spatiul?
Discuție Succesiune
Doresc sa incep procedurile pentru deschiderea succesiunii in urma decesului tatalui meu. Tin sa precizez ca era proprietarul jumatatii din imobil(parter), cealalta jumatate (etajul superior) este in proprietatea mamei lui care in acest moment este internata la azil, fiind o persoana fara discenamant. Doresc sa stiu care sunt procedurile si daca exista posibilitatea de a intra si in posesia drepturilor dansei.
Cum poate fi tras la raspundere un vecin care a provocat o stricaciune a unui perete din imobilul vecin, in urma unei inundatii?
Va multumesc!