avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am un contract de inchiriere inregistrat la Anaf.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am un contract de inchiriere inregistrat la Anaf.

Buna ziua! Am un contract de inchiriere inregistrat la Anaf dar chiriasul paraseste spatiul inchiriat mai devreme decat termenul stabilit. Modificarile legate de calcularea impozitului se pot face doar la Ghiseu sau in Declaratia Unica?Ce formulare trebuie atasate declaratiei? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:52, 26 Septembrie 2022
Se depune o rectificativa la Declaratia unica unde va veti reclacula impozitul
Doar in declaratia unica si fara a mai atasa nimic altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație rectificativă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, sunt proprietarul unui spațiu comercial pe care l-am închiriat cuiva cu contract de închiriere înregistrat la ANAF. Am depus declarația unică ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am contract de închiriere înregistrat la anaf pentru ... Irinna Mary Irinna Mary Bună ziua! Am contract de închiriere înregistrat la ANAF pentru perioada 15 Oct 2021 - 15 Oct 22. Chiriasii au plecat mai devreme cu 2 luni. Am depus ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)