avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspunderea vecinilor pentru inundatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspunderea vecinilor pentru inundatii

Cum poate fi tras la raspundere un vecin care a provocat o stricaciune a unui perete din imobilul vecin, in urma unei inundatii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:00, 20 Martie 2017
Daca amiabil nu se poate solutiona,atunci partea interesata,poate analiza oportunitatea unei actiuni in instanta impotriva vinovatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecinul de sus alexoctave alexoctave Buna seara, Am fost inundat de vecina de sus care este o persoana foarte recalcitranta. Inundatia a fost asa de severa incat parchetul tot din dormitor a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma inundației provocate de vecinul de la etajul ... 197 197 Buna ziua In urma inundației provocate de vecinul de la etajul superior in urma cu 2 saptamani, peretii locuintei mele au inceput sa se ingalbeneasca si sa ... (vezi toată discuția)