avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate danicul

Activitate danicul

Va multumesc pentru raspuns. Totusi, avand in vedere ca mi-am schimbat domiciliul in acelasi oras (alta strada), e nevoie de alt demers in raport cu primaria/ANAF/politia? Ar trebui declarat undeva? Multumesc
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz. Detin un autotutism inmatriculat pe numele meu in judetul x. Intre timp mi-am schimbat domiciliul in acelasi oras si judet x, dar nu am facut niciun alt demers cu actele masinii (nu imi e clar nici daca ar fi trebuit). Acum intentionez sa imi schimb din nou buletinul, dar pe judetul y (unde locuiesc), insa curand doresc si sa vand masina si sa achiItionez alta. Care ar fi varianta recomandata ? Pot sa o vand fara sa mai schimb ceva si apoi sa imi schimb buletinul si sa o iau pe urmatoarea pe noua adresa? Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Denumire site
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Discuție Denumire site
Buna seara, va rog sa ma lamuriti daca se poate crea un site al carui nume coincide cu denumirea unei societati (care nu imi apartine). Doresc sa creez site-ul www.xyz.ro, insa la o simpla cautare pe google am gasit ca exista inregistrata o firma "xyz SRL". Mentionez ca denumirea nu este marca inregistrata. Va multumesc.
Discuție CAEN
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: care cod CAEN se potriveste pentru serviciul/activitatea de editare a pozelor, formare baze de date poze, copierea acestora pe cd-uri/dvd-uri, multiplicarea lor si apoi vanzarea. Va multumesc!