avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte masina vs Adresa domiciliu CI
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte masina vs Adresa domiciliu CI

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz. Detin un autotutism inmatriculat pe numele meu in judetul x. Intre timp mi-am schimbat domiciliul in acelasi oras si judet x, dar nu am facut niciun alt demers cu actele masinii (nu imi e clar nici daca ar fi trebuit). Acum intentionez sa imi schimb din nou buletinul, dar pe judetul y (unde locuiesc), insa curand doresc si sa vand masina si sa achiItionez alta. Care ar fi varianta recomandata ? Pot sa o vand fara sa mai schimb ceva si apoi sa imi schimb buletinul si sa o iau pe urmatoarea pe noua adresa? Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
danicul, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:46, 28 Martie 2021
Legal,nu puteti incheia formaliytaile de tranzactionare drept de proprietate bun mobil decat depunand certificat fiscal de la autoritatea fiscala teritoriala
Va multumesc pentru raspuns. Totusi, avand in vedere ca mi-am schimbat domiciliul in acelasi oras (alta strada), e nevoie de alt demers in raport cu primaria/ANAF/politia? Ar trebui declarat undeva? Multumesc
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata dar de inmatriculata de aprope un an cum se poate vinde? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Am gasit o masina la un domn care a cumparato din bucuresti acum 1 an si jumatate dar nu a inmatriculato pe el pentru ca masina era stricata are ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto la schimbare domiciliu georgefatu georgefatu Cunosc obligativitatea reinamtricularii la schimbarea domiciliului (in alt judet); problema mea este aceea ca intentionez sa vand masina si nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)