avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi31

Activitate Gabi31

Buna ziua, tocmai am aflat ca firma la care lucrez se inchide. Eu sunt insarcinata si mi sa spus ca voi fi bagata in somaj. Intrebarea mea este: la 7 luni mai intru in prenatal, sau cum se procedeaza? Stiua doar ca nu imi va afecta indemnizatia dar ce se intampla pana atunci nu stiu, daca ma puteti ajuta cu lamuriri. Multumesc
Răspuns la discuția Reducerea orelor de munca
Multumesc pentru ajutor
Buna ziua, am o intrebare la care nu am gasit raspuns. Doctorul de familie mi-a dat o adeverinta din care reiese ca nu am voie sa fac efort fizic, precizez ca sunt insarcinata. Am anuntat la munca si mi sa spus ca e posibil sa imi reduca orele de munca deoarece nu pot indeplini toate cerintele. Intrebarea mea este: daca mi se reduc orele de munca, mi se scade si salariul? Daca ma puteti ajuta, va multumesc !
Buna seara. Sunt in concediu medical de 4 luni. Intrebarea mea este, cum se calculeaza plata concediului medical? Sunt un pic nelamurita, deoarece pe toata luna februarie am luat doar 694 lei, iar pentru luna martie inca ma amana spunandu-mi ca trebuie sa sa vada contabila concediul pentru luna aprilie. Nici asta nu am inteles, ce treaba are salariul pentru martie cu concediul din aprilie. Daca ma puteti lamuri. Va multumesc.
Răspuns la discuția Demisia dupa.concediul medical
Multumesc pentru ajutor !
Dupa concediul medical pot intenta demisia?