avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj si concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj si concediu prenatal

Buna ziua, tocmai am aflat ca firma la care lucrez se inchide. Eu sunt insarcinata si mi sa spus ca voi fi bagata in somaj. Intrebarea mea este: la 7 luni mai intru in prenatal, sau cum se procedeaza? Stiua doar ca nu imi va afecta indemnizatia dar ce se intampla pana atunci nu stiu, daca ma puteti ajuta cu lamuriri. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:45, 7 Iunie 2017
Vi se potriveste raspunsul dat aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de risc maternal irina_irina irina_irina Buna seara! As dori cateva lamuriri legate de situatia mea concreta si poate astfel mai ajutam si alte mamici. Am inceput sa lucrez din martie 2007. In august ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil nicoj nicoj Buna ziua, am o vechime in munca de 6 ani la un srl cu toate contributiile platite la zi, si de curand am aflat ca sunt insarcinata in doua luni, data nasterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ralys83 Ralys83 Buna ziua. Am o întrebare, va rog. In Iunie 2016 mi-am dat demisia (unde aveam o vechime de 7 ani). Am fost angajata la o firma cu 2 ore pe zi însă la un ... (vezi toată discuția)