avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia dupa.concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia dupa.concediul medical

Dupa concediul medical pot intenta demisia?
Cel mai recent răspuns: Gabi31 , utilizator 14:14, 30 Martie 2017
Bună ziua!

Vă puteți depune demisia din prima zi în care reveniți la muncă după concediul medical. Va trebui să respectați perioada de preaviz stabilită în contractul individual de muncă (Codul Muncii Art. 81) sau să apelați la încetarea c.i.m. cu acordul părților (Codul Muncii, art. 55, lit. b) pentru a reduce această perioadă sau pentru a nu o mai face deloc.
Multumesc pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare preaviz minim obligatoriu gabi.b gabi.b Care este perioada minima de preaviz la care poate fi obligat un salariat incadrat ca muncitor si care si-a depus demisia in baza art. 55 lit. b (acordul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim girbeaelena girbeaelena Este posibil ca CIM - ul sa fii incetat cu data de 29.11. 2013 in conditiile in care mi-am dat demisia cu acordul partilor conf. art. 55 lit. B in data de ... (vezi toată discuția)
Demisie papaceala papaceala Buna ziua, Eu ma aflu in present in concediu medical dar doresc sa imi depun demisia in aceasta perioada cu prima zi lucratoare dupa perioada finalizarii ... (vezi toată discuția)