avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate karina77

Activitate karina77

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E clar, daca oferta scrisă nu coincide cu oferta verbală, negociata inițial, nu semnez CIM, chiar dacă am facut medicina muncii. Ca sa nu mai zic ca mai aveam o oferta scrisă, din partea altei companii și am refuzat-o, doar ca am apucat sa promit ca onorez oferta primilor, care s-a dovedit a fi înșelătoare! Sper ca pățania mea, ca să nu îi zic prostie, să fie învățătura de minte pentru alte persoane.
Va mulțumesc mult, pentru clarificări!
Va multumesc, pentru promptitudine. Ma gandesc sa nu accept sa semnez contractul, avand in vedere dezinformarea! Cum credeti ca ma va afecta pe mine, aceasta decizie?

Nu trebuia sa semnez o oferta de angajare, inainte de a efectua medicina muncii?
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez, daca am facut medicina muncii, fara sa primesc o oferta scrisa din partea unei companii? Astazi, cand am fost sa semnez contractul era alta oferta salariala, mult mai mica decat cea negociata la interviu? Mentionez ca oferta initiala a fost telefonica si ca nu am primit una scrisa. Am negociat o oferta si acum ei vor sa imi dea un salariu brut mai mic si bonusuri fiscalizate, iar eu nu sunt de acord.
Consider ca m-au mintit, s-au prevalat de noul cod fiscal privind salariile, si nu doresc sa ma angajez la ei! Ce pot face?
Multumesc anticipat!
Va multumesc! Asta voi face!
Am facut o rezervare pt Roma la ora 4.21 PM pe booking si la 4.25 PM am anulat-o. Am primit mail de confirmare a anularii unde scria ca ma va costa 421 euro, ceea ce reprezinta costul total al sejurului. Ce pot face sa nu pierd acesti bani? Am intrebat pe mail, direct la proprietate cum sa procedez si mi-au spus sa fac o noua rezervare, ca sa nu ma taxeze ca am anulat rezervarea, pur si simplu. Doresc sa nu fi taxata de 2 ori, o data pt anulare si apoi pt o noua rezervare? Am intrat in panica si am sters contul de pe booking, la un interval de vreo ora. Orice sugestie a d-voastra imi este de ajutor! Am trimis mail si la booking, insa pana in acest moment nu am primit vreun raspuns. Va multumesc.
Buna ziua

Am primit raspunsul de la ITM, care spune ca: " ITM Bucuresti nu poate interveni sub nici o forma asupra bazelor de date constituite la nivel national de catre Inspectia muncii, ci au doar un rol consultativ asupra acestora..." si ca ar trebui sa ma adresez " entitatii juridice despre care apreciez ca a transmis CIM" fara acordul meu!
De asemenea au mai spus ca noua versiune a Revisal permite radierea unui contract " un contract se poate radia indiferent de starea in care se afla".
Concluzie: sper ca a angajatorul a corectat eroarea de inregistrare in noua versiune Revisal iar eu vreau sa inchei acest episod, care sper sa nu imi aduca prejudicii pe viitor!
Am fost contactata de catre angajator sa ii ofer un cont bancar sa imi vireze banii si sa ii furnizez o adresa unde sa imi trimita statul de plata. Evident ca raspunsul meu a fost ca nu am fost si nici nu sunt angajata la respectiva societate, asadar nu are cum sa ma remunereze.

Sa cedez si sa semnez sau sa nu particip la acest demers ilegal? Eu nu am vazut si semnat nici un cim, doar am trimis actele pt angajare. Oferta facuta ulterior nu m-a avantajat si am decis sa nu accept acel job.

Am raportat acest incident si la ITM, faptul ca respectivul angajator a inregistrat un contract nevalid.

Ce ar trebui sa fac in acest moment?

Va multumesc pt ajutor!
Buna ziua,

Tocmai am fost solicitata telefonic sa ma prezint la o firma unde am sustinut un interviu de angajare pe parcursul zilei de luni 27.03.2017 si sa inchid un contract de munca, pe care nu l-am vazut vreodata si evident nu l-am semnat. Mi-au solicitat telefonic sa ma prezint la firma, pe motiv ca a fost inregistrat contractul in revisal si ca trebuie incheiat printr-o cerere din partea mea! Ce trebuie sa fac in continuare, avand in vedere ca am gasit un loc de munca si imi voi incepe activitatea, astazi 30.03.2017? Cum ma va afecta pe mine acest incident? Mentionez ca am trimis o petitie la ITM prin care am solicitat eliberarea unei copii a revisalului, pentru ca nu mi-a venit sa cred ca angajatorul a putut face asa ceva!X-(