Buna ziua.in cazul demisiei cu respectarea preavizului cu ce litera ar trebui incheiat contractul de munca ?avand in vedere ca am fost un angajat care nu a creat nici un fel de probleme? Si daca am gasit in alta parte doar pentru o luna,ca asa are nevoie,cum ar trebui incheiat-formulat noul contract de munca pentru ca angajatorul sa nu fie nevoit sa ma mai tina inca 20 zile in preaviz(omul avand nevoie doar o luna iar eu accept asta).dar totusi sa pit beneficia de somaj?am 17 ani jumate vechime iar de la ultimul somaj 5 ani jumate continuitate.
Si daca am incheiat contract de munca cu alta societate cu inceperea activitatii de pe 3-04-2017 ce mai pot face daca trebuie sa stau aici in preaviz 8 ore pana pe 28-04-2017?pot amana sub vreo formulare inceperea activitatii pana pe 28-03-2017 cand imi expira preavizula societatea respectiva far sa le creez probleme de vreo natura?
Si daca totusi trebuie sa plec urgent ca m-am angajat in alta parte?toate inventarele au iesit mereu bine.nu cred ca e legal si nici nu am timp sa merg in paralel in ambele parti!am adaugat ca nota in cerea de demisie si faptul ca am fost un angajat fidel,supus,care nu a creat nici un fel de problema si ca toate inventarele au fost mereu in regula.si cererea este semnata.pentru ca sincer plec de la firma din cauza colegei si ei stiu asta dar nu au luat nici o masura desi ea le-a creeat mereu probleme.
Daca la o cerere de incetare a contractului de munca la o firma am primit numar de inregistrare si s-a luat la cunostinta pot pati ceva daca nu stau in preaviz?am si gestiune si se trage de timp cu inventarul sa ma forteze sa mai stau.am facut deja angajare in alta parte.cum sa procedez sa plec in regula din gestiune.seful a spus sa facem intre noi inventar de mana dar colega ma tine pe loc.si nu as vrea ca ulterior sa patesc ceva.cum sa procedez?