avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informare incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informare incetare cim

Buna ziua.in cazul demisiei cu respectarea preavizului cu ce litera ar trebui incheiat contractul de munca ?avand in vedere ca am fost un angajat care nu a creat nici un fel de probleme? Si daca am gasit in alta parte doar pentru o luna,ca asa are nevoie,cum ar trebui incheiat-formulat noul contract de munca pentru ca angajatorul sa nu fie nevoit sa ma mai tina inca 20 zile in preaviz(omul avand nevoie doar o luna iar eu accept asta).dar totusi sa pit beneficia de somaj?am 17 ani jumate vechime iar de la ultimul somaj 5 ani jumate continuitate.

Alte discuții în legătură

Preaviz in caz de demisie anca2sm anca2sm Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o problema. O persoana are un CIM incheiat in .. 2009 sa zicem in care preavizul in ca de demisie este de 15 ... (vezi toată discuția)
....ce facem cand nu se respecta contractul de munca de catre angajator? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Lucrez de aprox.5 saptamani la o pensiune. Am fost angajata pe loc, mi s-a facut contract de munca inregistrat la ITM..Desi neoficial sa spun ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru cei care au beneficiat de subventie adelina19 adelina19 Buna ziua, Am si o o mare nelamurire! Am fost angajata exact cum am terminat liceul, firma a beneficiat de subvantie de pe urma aceasta,am 2ani si jumatate de ... (vezi toată discuția)