avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informare

Si daca am incheiat contract de munca cu alta societate cu inceperea activitatii de pe 3-04-2017 ce mai pot face daca trebuie sa stau aici in preaviz 8 ore pana pe 28-04-2017?pot amana sub vreo formulare inceperea activitatii pana pe 28-03-2017 cand imi expira preavizula societatea respectiva far sa le creez probleme de vreo natura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 4 Aprilie 2017
Solicitat acordarea unui CFS la noul angajator pana pe 28.04.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj din concediu fara plata? spulber miron spulber miron momentan sunt in concediu fara plata dar in urma disponibilizarilor am semnat un preaviz de la societatea la care lucrez precum ca incepand cu data de 20 09 ... (vezi toată discuția)
Cfs urmat de somaj se poate mmcor mmcor buna ziua am si eu urmatoarea problema: din noiembrie 2009 SUNT IN CFS, pe 1 februarie 2010 am primit preaviz de trimitere in somaj fiind in cfs pe 1 martie ... (vezi toată discuția)
Preaviz retroactiv miki72 miki72 Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil pana la 2ani pana in luna mai 2012,atunci am facut cerere de reincadrare in munca care mi-a fost aprobata si ... (vezi toată discuția)