Buna ziua!
Am fost executat silit pentru un credit bancar, întrucât nu am deținut bunuri, a fost aplicată poprirea pe cont in Septembrie 2018 și pe salariu, la 3 luni de la angajare - Iunie 2019.
Doresc sa îmi deschid un PFA, sa prestez servicii și sa ofer facturi.
Dacă îmi deschid un PFA, o am poprire pe acea firma?
O sa fie oprită 1/3 din încasări?
Ma puteți ajuta sa înțeleg mai bine la ce sa ma aștept de la executorul judecătoresc/banca dacă deschid un PFA?
Va mulțumesc!
Detin o companie pe teritoriul Norvegiei, iar in urma unui proces de selectie, am decis sa angajez un individ din Romania.
Dansul fiind de acord cu oferta noastra de munca, am primit confirmarea dansului de achizitionare a biletului de avion (valoarea care se retine din primul salariu), dar nu s-a mai prezentat la zbor, biletul fiind pierdut si banii nu au mai putut fi recuperati. Cum as putea proceda legal fata de acest individ, pentru a putea recupera prejudiciul creat - ma refer aici atat la valoarea biletului de avion cat si la timpul pierdut!
Am ca dovezi discutiile de pe whatsapp, in care dansul isi da acordul pentru cele mai sus mentionate!
Divulgarea numelui complet în mod direct, sau trunchiat (prenume în timpul unui apel și numele de familie printr-un mesaj text) al unui anagaj este o încălcare a obligației angajatorului de a asigura datele cu caracter personal ale angajatului? Vorbim de o multinațională cu nume mare pe piața muncii din România.