avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna seara!

Detin o companie pe teritoriul Norvegiei, iar in urma unui proces de selectie, am decis sa angajez un individ din Romania.
Dansul fiind de acord cu oferta noastra de munca, am primit confirmarea dansului de achizitionare a biletului de avion (valoarea care se retine din primul salariu), dar nu s-a mai prezentat la zbor, biletul fiind pierdut si banii nu au mai putut fi recuperati. Cum as putea proceda legal fata de acest individ, pentru a putea recupera prejudiciul creat - ma refer aici atat la valoarea biletului de avion cat si la timpul pierdut!
Am ca dovezi discutiile de pe whatsapp, in care dansul isi da acordul pentru cele mai sus mentionate!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dragoș Badea , utilizator 19:33, 28 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am achiziționat bilete de avion,printr o firma, ... furtunaoana furtunaoana Bună ziua, am achiziționat bilete de avion,printr o firma, zborul fiind cu Taromul. Zborul s a anulat, din mai, compania de la care am achiziționat ... (vezi toată discuția)
Reclamatie operator aerian pizzaman18 pizzaman18 Buna ziua, Sunt nefericitul client al aceste neserioase companii aeriene. Pe data de 7 Iunie am achizitionat 2 bilete dus-intors pentru 2 persoane la zborul ... (vezi toată discuția)
Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)