avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, am achiziționat bilete de avion,printr o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, am achiziționat bilete de avion,printr o firma, ...

Bună ziua, am achiziționat bilete de avion,printr o firma, zborul fiind cu Taromul. Zborul s a anulat, din mai, compania de la care am achiziționat biletele, ne răspunde politicos la mailuri, dar nu ne au rezolvat nici cu returnarea sumei pe bilete, nici cu voucher. Taromul nu a răspuns deloc. Exista vreo posibilitate legala de a ne recupera banii? Dacă da, va rog sa ma îndrumați cum sa procedez. Mulțumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:53, 6 Octombrie 2020
da.prin actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme despagubire asigurare storno Danlucian Danlucian Buna ziua, Am incheiat o polita storno la o firma de asigurare in momentul in care am achizitionat(pe cont propriu) o vacanta in afara tarii. Dupa ... (vezi toată discuția)
Returnare bani pt bilet de zbor anulat Allyne3 Allyne3 Buna ziua, Am un bilet de avion care a fost anulat anul trecut in urma restrictiilor de calatorie in contextul pandemiei (zbor anulat), pentru care am cerut ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare bilete avion agentie turism Emanuel.cohal Emanuel.cohal Inainte de pandemie am achizitionat prin intermediul unei agentii de turism bilete de avion la o companie aeriana. A venit pandemia si zborurile respective au ... (vezi toată discuția)