avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate Gigi B

Activitate Gigi B

Mulțumesc!
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Doar depunand adeverinta cu veniturile brute realizate ..in adeverinta ar fi bine sa se specifice din ce cauza nu se pot defalca sumele.

Bună seara! Pentru recalculare prin adăugarea unei adeverințe cu acord global și prime, mi s-a spus că firma unde am lucrat nu poate elibera o adeverința cu date defalcate cum cere casa de pensii, doar cu bruturile de pe statele de plată, pt că foile de calcul din șantier nu s-au păstrat pe termem lung. Cum aș putea să fac un demers legal către casa de pensii fără vreun proces?

gi-jane2 a scris:

corect era sa mergeti la posta ca daca nu mergeti, nu vedeati ce e in plic si apoi dadeati banii

Problema e că nu se poate așa....

gi-jane2 a scris:

Nu înțeleg, v-a comunicat costul și ati acceptat sau nu?

I-am zis că accept dacă am dovada ca in plic se afla ce trebuie, dar trebuia să plătesc inainte de a vedea. Ori nu dă nimeni 1050 lei pt un plic care poate să aiba o hartie care nu e ce trebuie!
Bună ziua! Situatia pe scurt:
Am intrebat pe un grup pe Facebook, dacă știe cineva unde e arhiva unui angajator de la care voiam o adeverință cu salariile brute. O persoană a zis că poate, dar sunt costuri. I-am zis că vreau o dovadă că a obtinut-o, dar el a zis că a trimis-o prin poștă. Nu am ridicat-o de la poștă, iar acum am primit de la un executor judecatoresc notificare că trebuie să platesc 1200 lei. De la o discuție pe messenger se poate ajunge la așa ceva? Mulțumesc!
Impozit încasat necuvenit de către primărie. Nu vrea să returneze la cerere, deși știe asta. Pe cine dau în judecată, primăria sau primarul? Mulțumesc!
Bună seara! Prescripția de 3 ani se aplică și în cazul în care nu e plătit impozitul pt teren, din cauze neimpozabile mie?
Stâlp de medie tensiune pe terenul vânzătorului.
Ce ar trebui să verific înainte de cumpărare?
Bună ziua! Ca angajat la o firma particulara, sub 15 salariați, am dreptul la zile libere pt nunta fiului? Mulțumesc!