avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Pentru recalculare prin adăugarea unei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Pentru recalculare prin adăugarea unei adeverințe ...

Bună seara! Pentru recalculare prin adăugarea unei adeverințe cu acord global și prime, mi s-a spus că firma unde am lucrat nu poate elibera o adeverința cu date defalcate cum cere casa de pensii, doar cu bruturile de pe statele de plată, pt că foile de calcul din șantier nu s-au păstrat pe termem lung. Cum aș putea să fac un demers legal către casa de pensii fără vreun proces?
Cel mai recent răspuns: Gigi B , utilizator 06:48, 11 Octombrie 2024
Doar depunand adeverinta cu veniturile brute realizate ..in adeverinta ar fi bine sa se specifice din ce cauza nu se pot defalca sumele.
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Doar depunand adeverinta cu veniturile brute realizate ..in adeverinta ar fi bine sa se specifice din ce cauza nu se pot defalca sumele.

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie EugeniaG EugeniaG Buna ziua, Am primit azi decizia de pensionare. Sunt mentionate perioadele de munca in conditii normale, in conditii de grupa 1 si grupa 2 de munca, de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie acord global negu negu Incepand cu 01.03.2011 m-am pensionat partial anticipat. La determinarea punctajelor lunare, Casa de pensii nu a tinut cont de acordul global, desi societatea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venit ContSters103795 ContSters103795 am de la societatea unde am lucrat de la 13.04.1970 pana la data de 31.10.1994 adeverinta cu veniturile suplimentare . In aceasta, societatea specifica ca ... (vezi toată discuția)