avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate CorinneBy

Activitate CorinneBy

Buna ziua,
In urma cu vreo 2 săptămâni cineva a încercat sa.mi acceseze contul de Uber. Am primit msg pe mail de conectare neautorizata cu ip.ul persoanei respective si locul de unde s.a incercat accesarea contului. Ce pot face ?
Multumesc pentru raspuns.
O zi excelenta sa aveti!

raluk0207 a scris:

Faptul că părinții sunt divortati, nu îi înlătură pe copii de la moștenire.
Fiecare părinte va fi moștenit doar de cei 3 copii.
Frații nu au nici o legatura.

Părintele a decedat. Ce se intampla cu casa ? Nu exista testament.
Ps: am scris in graba "copii".

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
COPIII nu au avut, nu au si nu vor avea niciun drept. Casa a fost si este a parintilor nu a copiilor. Sunt realizarile parintilor si ei (cei doi) le impart in mod egal.

Răspuns la discuția Imprumut prin notar
Actul notarial este valabil o anumita perioada ? Care e timpul maxim in care pot face ce m.ati sfătuit dvs ? In cat timp "se prescrie" (sper ca am folosit corect termenul) ?

Company Advising a scris:

Actul incheiat la notar reprezinta titlu executoriu. Mergeti cu actul la executor si deschideti dosar de executare silita. Daca prietenul nu are niciun fel de bunuri pe numele lui sau daca nu lucreaza, slabe sanse sa recuperati banii.

Buna ziua.
Părinții au divorțat acum un an. Au 3 copii majori. S.a facut procesul de partaj, iar casa a ramas a unuia dintre parinti, celălat fiind obligat sa plătească. Ce drept mai au copii proveniti din căsătoria celor doi asupra casei ? Daca părintele ramas in casa va muri, casa ca fi mostenita doar de cei 3 copii ? Fratii lui au vreun drept la respectiva casa ?
Am imprumutat prin notar 7500 € unui "prieten" pana la o data stabilita, 20.03 a.c., pentru achizitionarea unui autoturism din strainatate. (Intre timp mi.a trimis poze cu masina achizitionata etc). Mentionez faptul ca in actul notarial nu e mentionat nimic de masina, doar imprumutul pe care el se obliga sa mi.l restituie. Astazi e 20, nu am primit niciun ban, iar de cateva zile nu imi raspunde la telefon.
Ce e de facut ?
am cumparat in 2015 un apartament cu programul Prima Casa si am platit TVA 5%. Acum in 2017 mai pot beneficia de TVA-ul de 5% pentru al doilea apartament ?
daca am cumparat in urma cu 3 ani o locuinta cu programul Prima Casa, mai pot beneficia de TVA-ul de 5% in caz ca vreau sa mai cumpar un apartament ?
s-a modificat lefislatia ?