avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acces neautorizat cont Uber
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acces neautorizat cont Uber

Buna ziua,
In urma cu vreo 2 săptămâni cineva a încercat sa.mi acceseze contul de Uber. Am primit msg pe mail de conectare neautorizata cu ip.ul persoanei respective si locul de unde s.a incercat accesarea contului. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:49, 2 Ianuarie 2019
Nu foarte multe, Politia nu e CSI Miami. Eventual va schimbati parola la una de 30 de caractere.
s-ar putea sa fi fost o tentativa din eroare: userul dvs sa fi fost apropiat de al celuilalt. schimbarea parolei insa e o masura prudentiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea secretului corespondentei electronice? deatacitta deatacitta buna, am intampinat de curand o problema cel putin uimitoare daca nu ciudata.cerand ajutorul unui prieten francez pentru a reinstala windowsul pe computerul ... (vezi toată discuția)
Aplicare og 22/2016 TeoTea TeoTea Buna ziua! Unde se depun informatiile legat de datorii si creante? Multumesc! (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)