avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Activitate Barosanugs73@gmail.com.

Activitate Barosanugs73@gmail.com.

Sant si eu in aceasi situatie,din pacate santem vinovati cu toti pt.aceasta situatie pt.ca: avem o mentalitate de anul 1800 iar justitia si institutiile statului nu raspund pt.mizeriile comise.Am - o intrbare pt toti care lucreaza pt sistemul judicar ! Daca un judecator incalca legea prin hotarirea pe care - o pronunta ,ce se intimpla!?raspuns .Nimic!
Discuție Legea 18/1991
Daca autoru de pe TP a- decedat inainte de aparitia leg.18/1991 exista posibilitatea ca - de cererea de stabilire prop formulata de unul din mostenitori sa profite toti mostenitori.Ps.Am - o sentinta motivata in acest sens de jud.Cornetu mai ales - ca - cererea - a fost formulata sub incidenta leg.tutelei?
Discuție Lege18/1991
Se poate pt.autori din Tp care au decedat inainte de aparitia leg 18/91. sa- se formuleze cerere pt.restabilirea dreptului de propietate doar de un mostenitor pt. profitul tuturor (fara mandat). ? Pt.ca - eu am primit -o asemenea motivare in urma unei hotarari date de Jud.Cornetu. P.S singura cerere care -a fost admisa de instanta -a fost a tutorelui meu in numele meu .instanta motivand ca a fost facuta in .. profitul tuturor mostenitorilor