avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina87rr

Activitate Cristina87rr

Buna seara.
De un an de zile ma confrunt cu o problema si nu stiu daca are rezolvare sau nu. În urma cu un an, am reușit si mi-am cumpărat un apartament, dar, din păcate, nu stiam de acest vecin problematic. Din casa acestui vecin iese un miros îngrozitor de urina si fecale, menționez ca are si pisici, casa e plina de gandaci si mai adaposteste si oameni ai strazii la el in casa. Scara blocului miroase îngrozitor, mai ales pe timp de vara.

Am vorbit cu asociația, primaria, direcția de asistenta sociala, politia, dar nu s-a schimvat nimic.. Are datorii la asociație de 20.000 de euro, iar asociatia spune ca o sa vândă si se rezolva. Acum din cauza mirosului nici nu pot sa stau cu geamul deschis la camera ca imi intra mirosul în casa.

Ce pot face in asemenea condiții? Multumesc!
Răspuns la discuția Custodia copilului
Poate sa hotarasca instanta ca domiciliul copilului sa fie la el datorita faptului ca are apartament cu 3 camere (momentan apartamentul este al patintilor insa il vor da lui ) , iar eu ma voi intoarce acasa la parintii mei (care au un apartament cu 2 camere ) sau cu chirie pana voi reusi sa mi iau apartamenr prin prima casa.
Buna ziua. In urma unui concubinaj de aproape 4 ani a aparut un copil. Copilul avand in prezent varsta de 2 ani . Tatal copilului a plecat in strainatate la femeia cu care are o relatie de cateva luni , el spunandu mi ca pleaca la munca pentru as achita datoriilr care le a facut la jocurile de noroc. Vreau sa mentionea ca timp de 1 an de zile el nu a contribuit deloc la cresterea copilului , nici financiar , nici petrecandu si timpul cu el . Doresc sa ma ajutati si sa ma indrumati ce ar trebui sa fac pentru a castiga custodia totala (daca e posibil ).
Răspuns la discuția Custodie copil


Parintii mei au 2 camere. Una va fi al lor ..una a noastra. Eu momentan sunt in concediu de crestere copil , urmeaza sa revin la munca in octombrie 2018. Grija de copil am avut doar eu .. eu am fost singura care m am ocupat de el fara ajutor ..tatal a fost ocupat cu cluburile in weekend. Eu am refuzat sa ma duc la munte deoarece acolo nu erau conditii pentru copil si sa l las cu bunicii nu m a lasat sufletul. Noi acum locuim in apartamentul parintilor lui ..un apartament cu3 camere care le am renovat impreuns si mobilat. Refuza sa mi dea ce mi se cuvine .
Discuție Custodie copil
Buna seara.Traiesc in concubinaj de 3ani , iar in acest timp a aparut si un copil. Copilulul are 1an.Eu vreau sa ma intorc acasa la parintii mei deoarece mai bine de 2 ani de zile m a inselat de mai multe ori ,ma jigneste ,imi vorbeste urat, ma scuipa si ms trage de par. Vreau sa mai specific ca el nu isi petrece timpul cu copilul deoarece el prefera sa iasa la club cu prietenii lui si sa stea toata zius cu ei. Acum sunt hotarata sa plec deoarece eu nu mai pot suporta toate aceste lucruri si nu as vrea sa creascz intr un mediu toxic. Cred ca pe el nu l intereseaza copilul mai ales ca a plecat de revelion la munte cu prietenii lasandu ne pe noi acasa neinteresandu l daca copilul are de toate. Eu vreau sa plec pans se intoarce el de la munte deoarece daca il astept nu ma va lasa sa plec .Cand voi pleca o sa trebuiasca sa ma duc la politie sa anunt ca plec de la domiciliul unde am spus la starea civila ca sta copilul ? Cum ar trebui sa procedez? Cum ma sfatuiti ? El ce drepturi are ?
Răspuns la discuția Custodie copil
Va multumesc .
Răspuns la discuția Custodie copil
El ma ameninta ca imi ia copilul. Ar trebuie sa ne judecam pentru copil?
Buna ziua . Traiesc in concubinaj de 2 ani jum , iar in acest timp a aparut si un copil. Copilulul are doar cateva luni. Vreau sa va intreb ce drepturi are el asupra copilului daca eu voi pleca cu copilul. Eu as vrea sa ma intorc acasa la parintii mei sau sa ma mut cu chirie . Vreau sa l parasesc deoarece mai bine de 2 ani de zile m a inselat de mai multe ori ,ma jigneste si imi vorbeste urat, iar in ultima vreme a inceput sa ma loveasca. Vreau sa mai specific ca el nu isi petrece timpul cu copilul deoarece el prefera sa iasa la club cu prietenii lui si sa stea toata zius cu ei.Cand voi pleca o sa trebuiasca sa ma duc la politie sa anunt ca plec de la domiciliul unde am spus la starea civila ca sta copilul ? Cum ar trebui sa procede ? Cum ma sfatuiti ?