avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna seara.Traiesc in concubinaj de 3ani , iar in acest timp a aparut si un copil. Copilulul are 1an.Eu vreau sa ma intorc acasa la parintii mei deoarece mai bine de 2 ani de zile m a inselat de mai multe ori ,ma jigneste ,imi vorbeste urat, ma scuipa si ms trage de par. Vreau sa mai specific ca el nu isi petrece timpul cu copilul deoarece el prefera sa iasa la club cu prietenii lui si sa stea toata zius cu ei. Acum sunt hotarata sa plec deoarece eu nu mai pot suporta toate aceste lucruri si nu as vrea sa creascz intr un mediu toxic. Cred ca pe el nu l intereseaza copilul mai ales ca a plecat de revelion la munte cu prietenii lasandu ne pe noi acasa neinteresandu l daca copilul are de toate. Eu vreau sa plec pans se intoarce el de la munte deoarece daca il astept nu ma va lasa sa plec .Cand voi pleca o sa trebuiasca sa ma duc la politie sa anunt ca plec de la domiciliul unde am spus la starea civila ca sta copilul ? Cum ar trebui sa procedez? Cum ma sfatuiti ? El ce drepturi are ?
Cel mai recent răspuns: Cristina87rr , utilizator 20:13, 1 Ianuarie 2018
E simplu va mutati si faceti proces de custodie minor,, domiciliul la dvs, autoritate parinteasca comuna daca vrea, program de vizita si pensie alimentara pt tata.
Atentie ar fi bine sa aveti cel puţin o camera pt dvs si copil, un serviciu, copilul sa mearga la gradinita ar fi ideal si sa aveti grija de copil.
Un animal care nu sta cu nevasta lui de revelion nu are de ce sa mai merite o sansa.

Parintii mei au 2 camere. Una va fi al lor ..una a noastra. Eu momentan sunt in concediu de crestere copil , urmeaza sa revin la munca in octombrie 2018. Grija de copil am avut doar eu .. eu am fost singura care m am ocupat de el fara ajutor ..tatal a fost ocupat cu cluburile in weekend. Eu am refuzat sa ma duc la munte deoarece acolo nu erau conditii pentru copil si sa l las cu bunicii nu m a lasat sufletul. Noi acum locuim in apartamentul parintilor lui ..un apartament cu3 camere care le am renovat impreuns si mobilat. Refuza sa mi dea ce mi se cuvine .
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil Cristina87rr Cristina87rr Buna ziua . Traiesc in concubinaj de 2 ani jum , iar in acest timp a aparut si un copil. Copilulul are doar cateva luni. Vreau sa va intreb ce drepturi are el ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu copilul!!!!!! carmenny09 carmenny09 ma numesc liliana am 20ani si un copil de 3 luni dintr o relatie extraconjugala numai pot sta cu tatal copilului nu poate intretine un copil am aflat ... (vezi toată discuția)
Doresc sa locuiesc cu prietenul meu GRoxana GRoxana Buna ziua ! Numele meu este Roxana si am 19 ani . Voi începe prin a va spune despre ce este vorba,apoi voi pune întrebările de rigoare . Am o relatie cu ... (vezi toată discuția)