avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters427991

Activitate ContSters427991

Discuție Daune morale
Stiu, ca v-am plictisit, insa va mai deranjez cu cateva intrebari.
In urma unui proces un individ a fost obligat sa imi plateasca daune morale in valoare de 1000 de lei
Ce cai,trebuie sa parcurg pentru a-mi da banii?

Cat costa legalizarea sentintei, sau incherii de sedinta ( nu ma pricep )? Ce valabilitate are.
Trebuie sa apelez la un executor? Care ar fi suma perceputa de acesta?
Multumesc
Bună ziua. Am fost la poliţie rămânând să merg după câteva zile. Unul dintre poliţişti mi-a spus că aş putea face o adăugare. Menţionez faptul că persoana respectivă mai are încă o plângere pentru ameninţare-faptă petrecută la o zi după ce ne-am prezentat la judecătorie, unde el a recunoscut faptele întâmplate în urma cu doi ani.

Din păcate, în loc ca situaţia să se liniştească, degenerează.
Este corectă, această ADĂUGARE ?
Buna ziua. A fost trimis in judecata, fiind condamnat la 3 luni de inchisoare un individ, deoarece m-a amenintat cu moartea acum 2 ani de zile. Din pacate, continua se pare, cu amenintarile.
Daca voi face inca o plangere, se va lua in sfarsit o masura impotriva sa?

Tin sa precizez, ca mai are doua plangeri la activ, cu inregistrari cu tot, pe aceeasi infractiune, dar faptele s-au intamplat inainte de a se da verdictul judecatoriei.
Bună ziua. Am momentan 23 de ani, dorind în viitor, să candidez pentru funcția de primar a orașului. Am citit câte ceva din legislație,însă am multe lacune. Aș putea strânge semnăturile înainte cu aproximativ un an ,de alegeri? Semnăturile cât timp sunt valabile?
buna ziua. acum 3 ani am distribuit pe un grup de 30 de persoane, de pe facebok, o postare in care un coleg de clasa fusese prins de politisti pentru trafic de droguri(aparut in ziar online), fara sa aduc alte cuvinte. Rescpectiva persoana ma amenintat cu bataie eu stergand postarea respectiva, dar salvand mesajul cu acea amenintare.

M-a mai amenintat spunandu-mi pe privat, ca sunt un sobolan, ca tatal lui care este politist ma va scoate de la facultate, si ma va trimite in judecata pe civil , unde ma va face sa raman fara nimic, fara bani de paine, - si aceastea au fost salvate. Ma jignit pe contul personal de facebook , scriindu-mi la o postare publica, injurii si calomnindu-ma. Ce as putea face?

El , ar putea intenta ceva impotriva mea, luand in considerare faptul ca a spus scopul trimiterii mele.