avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate ovydyus

Activitate ovydyus

In urma cu aproape trei luni am primit o decizie din partea CEDO ,decizie care obliga Guvernul sa ma despagubeasca cu o suma de bani. In decizia respectiva se specifica faptul ca despagubirea trebuie facuta in maxim 3 luni de la notificare care a fost facuta pe 17 FEBRUARIE. Avand in vedere ca termenul de 3 luni se apropie de sfarsit si nu am mai primit nici un fel de informatii de la data notificarii CEDO respectic 17 Feb. ,imi puteti spune va rog unde anume pot afla informatii cu privire la dosarul acesta si cum pot face sa anunt autoritatile in drept ca trebuie sa fiu despagubit? Va multumesc mult!

Răspuns la discuția Buna ziua !
In principiu daca o perioada de 6 luni nu platesti nici o rata vor face demersuri pt a si recupera paguba deci vor face investigatii cu privire la persoana ta chiar daca nu mai esti im Norvegia. Vor cauta informatii sa vada daca ai vreun venit fie el si n Romania. Intr o alta ordine de idei daca mergi cu o dovada va nu mai ai loc de munca si ti trebuie ceva timp pana rezolvi sa te reangajezi,vor considera ca esti o persoana credibila so vor suspenda plata ratei pe o perioada de 6 luni pt a ti da timp sa te reorganizezi. Tarile civilizate au mai mereu variante pt persoamele aflate in impas.
Răspuns la discuția Buna ziua !
Am un prieten foarte bun in Norvegia care lucreaza ca manager general la o firma de constructii si este in tema cu legislatia privind imprumuturi bancare pt ca si el a decurs la asemenea imprumuturi in trecut. Voi vorbi cu el in seara asta si maine sau in seara asta tarziu iti voi scrie un mesaj cu privire la aceasta problema. Cat timp ai lucrat in Norvegia?
Discuție Buna ziua!
Am primit in urma cu aproape trei luni decizia CEDO cu privire la un dosar ce s a inregistrat in anul 2015 ,decizie care obliga Guvernul sa ma despagubeasca cu o suma de bani. In aceasta decizie se specifica faptul ca despagubirea trebuie efectuata in maxim trei luni de la notificare. Avand in vedere faptul ca aceasta decizie a fost luata pe data de 17 Februarie 2017 si de atunci nu am mai primit niciun fel de informatie,ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la ce demers as putea sa fac in afara de a trimite corespondenta la CEDO deoarece dureaza foarte mult? Si inca ceva va rog frumos! Stiti unde anume pot vedea datele si decizia mai sus mentionata ,pe ce site? Va multumesc!