avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate Florinis

Activitate Florinis

Bună ziua, as dori un sfat în căzut meu, am suferit doua intervenții chirurgicale în doua săptămâni, una laparoscopic și una clasica, primul diagnostic a fost hernie ombilicala și spitalizare 2 zile, apoi am primit un concediu medical 2 săptămâni cu Indemnizație 01-boala obișnuită, după o săptămână m-am simțit rău și am mers la medic, după mai multe investigatii Ecografie, CT, au pus un alt diagnostic ocluzie intestinala aderentiala și trebuie sa fiu operat de urgenta, a doua zi am fost operat cu 5 zile de spitalizare, după aceste zile am primit tot un CM de 2 săptămâni cu același cod 01. Vreau sa știu dacă nu trebuia sa primesc cod 06 pentru intervenție chirurgicala urgenta. Va mulțumesc
Ai rezolvat ceva cu concediu medical? M-am lovit și eu de problema ta, după doua intervenție chirurgicala îmi da concediu cu cod de Indemnizație 01-boala obișnuită. Mulțumesc
Taxa a fost recuperată de proprietarul din acte in 2013,apoi a vandut-o lu Y,care a înregistrat masina la fiscal dar fiind taxa recuperată nu a mai mers sa perfecționeze actele la înmatriculari,apoi Y mi-a vândut masina mie,pe lângă fiscalul lui fisa auto si contractul facut cu el,mi-a dat si contractul lui intre Proprietarul din acte si el. Masina din 2015 este înregistrată la fiscal pe mine si acum vreau sa o inmatriculez si rutier.
Exact problema asta o am si eu,am luat masina de la un intermediar care nu a perfectionat actele,mi-a dat contract intre el si proprietarul din acte.fisa auto intre el si mine,fiscal +contract intre el si mine, am facut dosarul si imi cer fiscal de la proprietarul din acte, care nu exista decat cel de la intermediar.
Seara buna,va prezint situatia mea care ma confrunt de 4 luni de zile. Am cumparat o masina in 2015 de la un intermediar care a cumpărat-o de la proprietarul din acte.Intermediarul mi.a scos fiscal si fisa auto +contractul din 2013 intre Proprietarul din acte si intermediarul de la care am luat eu masina.Acum ca taxa e recuperata am spus sa o înscriu pe numele meu,m-am lovit de refuzul celor de la înmatriculari auto care doresc Fisa auto si fiscal de la proprietar.Tin sa menționez ca in 2015 am înregistrat masina pe numele meu la primaria din oras,am scos o nota de plata de pe numele meu si fiscal sa le dovedesc ca am platim perioada 2015 -2017 taxele.Am luat legatura cu Proprietarul din acte si a zis ca, cand a vandut masina nu le-a trebuit fiscal pentru ca au fost amandoi prezenti la primaria din acelasi judet.Ce pot face in situatia asta?