avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut Razvan

Activitate Ionut Razvan

Da , a fost făcută în acordul ambelor părți, acum am aflat sigur

editare: citare raspuns
Nu a primit nici un act de incheiere al contractului si nici lichidarea. Le.a lăsat demisia pe masa pt ca i-au fost atribuite alte sarci pt care ea practic nu era raspunzatoare .
Bună ziua. Prietena mea a demisionat în urma cu o săptămână fără preaviz, după o perioada de aproape 3 ani. Toate bune și frumoase pana astăzi când s.a hotărât sa facă 2 teste de sarcina, bn inteles ambele pozitive.
Se mai poate face ceva în acest caz , dându-și demisia fără un preaviz?
Răspuns la discuția Consum marijuana
Nu am fost la DIICOT, dupa cum am spus , saptamana trecuta s.a intamplat. N.am cercuri de prieteni care sa se ocupe cu aceste chestii, nu am avut niciodata probleme cu legea . Politistul care era langa mine cand am scris declaratia ma intreba de unde am luat plicul... pur si simplu i.am spus unde il gasisem, a insistat sa ii dau ceva nume,porecla, detalii ... nu am avut ce sa ii spun pt ca eu nu luasem de la cineva ... in urma insistentelor, a spus sa scriu in declaratie ce vreau eu .... asa ca am scris ce si cum s.a intalplat in legatura cu plicul ... "cu o zi inainte, dupa ce terminasem munca, eram in parcul din apropierea locuintei, pe o banca, fumam o tigara si beam o bere...sub banca era acel plic pe care l.am luat"
Răspuns la discuția Consum marijuana
Acum vre.o 4 ani, eram intr.o benzinarie si cand mi.am "aruncat" ochii pe jos am gasit un plic .. in fine... sunt intamplari
Răspuns la discuția Consum marijuana
Pai, ideea este ca asa s.a si intamplat :) ...
In urma cu putin timp, o saptamana , am fost gasit intr.un parc, cu mai putin de jumatate de gram de marijuana si o tigara confectionata!
Am depus o declaratie in care am precizat ca era pt consumul propriu,iar plicul cu marijuana il gasisem cu o zi inainte sub o banca in alt parc unde fusesem. Dupa toate procedurile facute de domnii jandarmi, politisti, poze si delcaratie ,am lasat nr-ul de telefon si au spus ca voi fi chemat mai departe. As vrea sa stiu si eu cam ce ar urma sa se intample cu cazul meu, si care ar fi consecintele suportate in cauza ?