avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum marijuana

In urma cu putin timp, o saptamana , am fost gasit intr.un parc, cu mai putin de jumatate de gram de marijuana si o tigara confectionata!
Am depus o declaratie in care am precizat ca era pt consumul propriu,iar plicul cu marijuana il gasisem cu o zi inainte sub o banca in alt parc unde fusesem. Dupa toate procedurile facute de domnii jandarmi, politisti, poze si delcaratie ,am lasat nr-ul de telefon si au spus ca voi fi chemat mai departe. As vrea sa stiu si eu cam ce ar urma sa se intample cu cazul meu, si care ar fi consecintele suportate in cauza ?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 19:39, 1 Mai 2017
E posibil sa se supere procurorul ca veti zice ca ati gasit plicul...
Pai, ideea este ca asa s.a si intamplat :) ...
Acum vre.o 4 ani, eram intr.o benzinarie si cand mi.am "aruncat" ochii pe jos am gasit un plic .. in fine... sunt intamplari
Si ce a zis procurorul?
Ati fost audiat de DIICOT?

Nu cumva era politistul acela care s-a suparat?
Nu am fost la DIICOT, dupa cum am spus , saptamana trecuta s.a intamplat. N.am cercuri de prieteni care sa se ocupe cu aceste chestii, nu am avut niciodata probleme cu legea . Politistul care era langa mine cand am scris declaratia ma intreba de unde am luat plicul... pur si simplu i.am spus unde il gasisem, a insistat sa ii dau ceva nume,porecla, detalii ... nu am avut ce sa ii spun pt ca eu nu luasem de la cineva ... in urma insistentelor, a spus sa scriu in declaratie ce vreau eu .... asa ca am scris ce si cum s.a intalplat in legatura cu plicul ... "cu o zi inainte, dupa ce terminasem munca, eram in parcul din apropierea locuintei, pe o banca, fumam o tigara si beam o bere...sub banca era acel plic pe care l.am luat"

Alte discuții în legătură

Droguri de risc (canabis) Petronius836 Petronius836 Detinerea de droguri de risc pentru consum propriu prev. de art 4 alin 1 din legea nr 143 /2000 . Am fost prins anul trecut cu tigara artizanala ( canabis 0.4 ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana GabelloBtg GabelloBtg Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)