avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Droguri de risc (canabis)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Droguri de risc (canabis)

Detinerea de droguri de risc pentru consum propriu prev. de art 4 alin 1 din legea nr 143 /2000 . Am fost prins anul trecut cu tigara artizanala ( canabis 0.4 g ) am fost citat sa ma prezint la sediu diicot , unde m-am si prezentat am dat o declaritie unde am precizat detaliile ,(un prieten ma luat de acasa cu scopu de a fuma o tigara joint,un echipaj a oprit langa noi si a gasit tigara ,apoi am fost la sectie unde am dat declaratii ) doamna procuror a specificat ca o sa ma sune o alta institutie similara de combatere sa depisteze daca sunt dependent (asta am inteles )
Nu am antecedente penale , este prima abatere ,
Intrebarea mea este care sunt urmatori pasi ,?speta poate ajunge pana in faza de proces ?
Si la ce urmari ar trebui sa ma astept ?
Am facut bine cooperand cu doamna procuror?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:07, 7 Februarie 2018
Ati facut bine ca ati cooperat cu procurorul.
Aveti sanse sa nu fiti trimis în judecată.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana-ce se poate intampla? ContSters281643 ContSters281643 salutare.acum cateva saptamani am fost prins de un jandarm in civil cu un coleg in timp ce consuma \'\'o tigara confectionata artizanal care continea resturi ... (vezi toată discuția)
Posesie droguri de mare risc pentru consum propriu just2015 just2015 Buna ziua! In urma cu cateva zile, la o perchezitie in masina personala a unui prieten a fost gasit acesta si inca 2 amici cu droguri asupra lor. Amicul meu ... (vezi toată discuția)