Buna ziua.As dori si eu un rasp.La urmatoarea intrebare.Am o firma deschisă intreprindere individuală dar nu a funcționat niciodată o am deschisa de 9 ANI .Ma afecteaza cu ceva daca no radiez,sa plătesc ceva pana acum nu mia venit nimik de plata.Sau ce trebuie sa o închid.
Vreau sa cumpar o casa si as dori sa stiu cum se procedează. De exemplu cumpăr o casa in valoare de 13 mi de euro.Cat ma costa sa fac actele pe numele meu.Sau cum se calculează ,unde trebuie sa ma interesez la un notar sau la primărie.
Întrebarea mea este urmatorea.O familie este divortata si are un copil care inplineste 18 ANI in Agust si termina clasa a 11.In clasa 12 trebuie incontinuare sa plătească pensia alimentara. Sau trebuie ca băiatul sa meargă la un avocat sau după ce termina clasa a 12 a. Sau după ce termina clasa a 12, si continua studiile trebuie sa daca înțelegerea între tara si fiu la un avocat sau la un notar.
Doresc si eu un raspuns,daca se poate.Cineva din familie e divorțat de ceva ani .Plăteste pensia alimentara la copil lunar,il ajuta cu bani caiete,carti,haine pe copil.Copilul este incrdintat mamei iar ea este plecată afara.Pensia este plătită la bunici ,Tatăl lucrează la câteva sute km de el .Cand isi ia concediu vrea sa isi ea copilul cu el .Si o luna sta cu taicasu il îmbracă se plimba se distrează in preuna pe bani lui o data pe an.Iar bunici la copil care il are îngrijire cer bani de pensie.Este obligat sa le dea pensia in luna respectivă .Chiar daca copilul este la tatăl lui in perioada aceea.Copilul este încredințat mamei dar ea este afara si este de acord ca copilul sa meargă la tatăl lui o luna.
El a plătit pensia alimentara plus bani, îmbrăcăminte ,încălțăminte, carti si caiete pana in prezent mama este afara si copilul este crescut de bunici.El trimite pensia alimentara la bunici iar restul la copil adică bani de buzunar si pt scoala .
Întrebarea mea este urmatorea.Cineva din familia mea a divorțat acum 4 ani.Persoana este de sex masculin. Având un copil in vârstă de 9 ani.Acum copilul are 12 urmeaza sa împlinească 13 ani.Copilul a fost incrdintat mamei.El find de acord. Întrebarea este poate el sa faca recurs sa ii fie încredințat copilul. Sau copilul poate sa aleagă cu ce părinte doreste sa locuiască .Care este optiunea corecta.