avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - procedura vanzare acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - procedura vanzare acte

Vreau sa cumpar o casa si as dori sa stiu cum se procedează. De exemplu cumpăr o casa in valoare de 13 mi de euro.Cat ma costa sa fac actele pe numele meu.Sau cum se calculează ,unde trebuie sa ma interesez la un notar sau la primărie.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:25, 3 Mai 2017
Veti plati onorariul notarial si taxa ANCPI. Vorbiti la notar si acesta va comunica toate taxele pe care le aveti de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale la vanzare-cumparare de imobil stefan_72 stefan_72 Buna ziua. Eu si sotul meu suntem pe cale sa cumparam o garsoniera in zona Popesti Leordeni. Am facut un precontract cu vanzatorul. Ce m-ar interesa este ... (vezi toată discuția)
Documente necesare cumparare casa NituC NituC Buna ziua , Eu si sotia ne-am hotarat sa ne cumparam o casa prin programul prima casa si am inteles ca pe langa avansul de 5 - 10 % pe care trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)