avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate bianca98

Activitate bianca98

Răspuns la discuția Citație
Mi s-a spus că dacă nu mă prezint vine poliția cu mandat de aducere și cazul nu se închide până nu mă prezint. Dar aș putea să îmi schimb părerea și să cer daune morale și mărirea pedepsei? Acestea fiind ca pretențiile mele. În oraș la mine nu am cerut nimic. Dar acum mi-am schimbat părerea. A scăpat foarte ușor inculpatul dat fiind faptul prin ce am trecut eu..
Discuție Citație
Bună seara. Am avut în oraș la mine proces dar la ultima citație nu am fost prezentă și s-a judecat în lipsă. I-a dat tâlharului sentința. Ceea ce nu înțeleg e că de ce m-au citat în alt oraș? (presupun că e de unde e închis respectivul - închisoare). E obligatoriu să mă prezint?
Discuție Penal
La fiecare proces se aduc arestații? Adică vor fi prezenți partea vătămată și atacatorul?
Răspuns la discuția Penal-tâlhărie
Asta a fost la primul proces, judecătoarea ia dat cuvântul și avocatului tâlharului. Mâine e cel de al doilea. Nu știu ce o să fie mâine. Zic că ar trebui citați și martorii... Eu când am zis că nu am pretenții la bani fiindcă nu are de unde da.. judecătoarea a zis că o să vedem pe parcurs... El ( respectivul care m-a tâlhărit ) mai are un dosar cu tentativă de evadare când i s-au dat cele 30 de zile de arest preventiv.. Presupun că o să îi dea și de aici câțiva ani..
Bună ziua. Acum 5 luni am fost furată și abia săptămâna trecută a avut loc primul proces. Avocatul din oficiu al tâlharului a zis să i se dea o pedeapsă mică și muncă în folosul comunității. Adică totuși cred ca să nu își uite "meseria"..Eu nu vreau bani fiindcă știu că nu are de unde să îmi dea. Vreau să i se dea o pedeapsă cât mai mare... Sau asta se decide în funcție de ce sumă de bani cer? Am fost și încă sunt foarte traumatizată. Au fost nopți în care nu am putut dormi. Și pe stradă îmi este frică să mai umblu pe telefon mai ales dacă sunt singură.. Ce sfat îmi puteți da? Ce pot face ?
Răspuns la discuția Penal, citatie
Dar nu știu la ce oră trebuie să mă prezint. La fel ca la prima citație?
Deci.. Aș putea totuși să merg dacă nu sunt citată?
Nu ar trebui să fie citați și martorii?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Parte vătămată.
Daca nu ma prezint ce se intampla?
Discuție Penal, citatie
Am avut primul proces si judecatoare a zis data urmatorului proces si inca nu am primit citatie, Ar trebui sa ma prezint??